Blog

Co dělat, když si doma zabouchnete klíče

28. 11. 2023

Zabouchnuté dveře a klíče doma, to je snad jeden z nejhorších nočních snů. Obzvlášť, pokud by doma samo zůstalo malé dítě a nebo brambory na zapnutém sporáku… Z takového snu se vzbudíte zpocení a zděšení, co bude dál. Pak si uvědomíte, že to byl opravdu jen škaredý sen a oddechnete si. Ale co když se vám přesně tohle stane ve skutečnosti? 

Válka zámečníků pokračuje

21. 7. 2023

Někteří nekalí jedinci se snaží vydělat rychlé peníze na úkor ostatních, a právě takovéto podvodné zámečnické firmy jsou tím, proti čemuž skuteční zámečníci bojují. V Praze jsme se již s tímto problémem setkali, a teď bohužel tento nešvar dorazil i do Brna. Jak poznat podvodníka?

Zámkař nebo zámečník?

8. 6. 2023

Také si lámete hlavu nad uvedený výrazy? Nebojte se, v tomto krátkém přehledu vám poskytneme bližší seznámení s definicemi obou termínů. Zámkař a zámečník jsou specializovaní odborníci, mezi kterými existuje formální rozdíl, neboť se soustředí na odlišnou sféru působení. 

Nejčastější problémy se zámkem dveří

29. 5. 2023

 Jaké jsou nejčastější problémy, kterými vás zámek může potrápit? Existují nějaké způsoby jak se těmto problémům vyhnout? S našim stručným přehledem nejčastějších problémů se zámkem dveří bude péče o váš zámek hračka.

Jak se starat o zámek trezoru

15. 5. 2023

V případě trezoru je třeba věnovat péči zejména jeho pohyblivým částem. Pravidelný a profesionální servis zaručí správný chod vašeho trezoru a je menší finanční zátěží než nákladná oprava poškozeného trezoru.

non-stop k dispozici